ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ AΝΕΜΗ ΣΕΙΡΑ SF

 

Υδραυλική Ανέμη για το γρήγορο και ασφαλές άπλωμα τών συρματων για τον αμπελώνα ή τις περιφράξεις. Διατίθεται από 3 έως 6 ανεξάρτητες ρυθμιζόμενες βασεις περιστροφής πλευρικά. Είναι εξοπλισμένα με ένα ρυθμιζόμενο ελαστικό φρένο για την αποφυγή ακούσιου ξετυλίγματος του σύρματος. Οι πομπίνες σύρματος ασφαλίζονται από λαβές ασφάλισης, αυτο-κλειδώματος. Εξοπλισμένο με ελαστικόυς τροχούς και προσάρτηση 3 σημείων στο τρακτέρ.

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑNEMH

 

 Ανέμη για το γρήγορο και ασφαλές άπλωμα τών συρματων για τον αμπελώνα ή τις περιφράξεις. Είναι εξοπλισμέη με ένα ρυθμιζόμενο φρένο ελατηρίου, για την αποφυγή ακούσιου ξετυλίγματος του σύρματος. Διατίθεται για ρόλους μέχρι 25 kg.

 AΝΕΜΗ σε καρότσι

 

Ανέμη για το γρήγορο και ασφαλές άπλωμα τών συρματων για τον αμπελώνα ή τις περιφράξεις. Διατίθεται από1 έως 2 ανεξάρτητες ρυθμιζόμενες βασεις περιστροφής σε σειρά ή η μια πάνω απο την άλλη. Είναι εξοπλισμένα με ένα ρυθμιζόμενο ελαστικό φρένο για την αποφυγή ακούσιου ξετυλίγματος του σύρματος. Οι πομπίνες σύρματος ασφαλίζονται από λαβές ασφάλισης, αυτο-κλειδώματος. Εξοπλισμένο με ελαστικόυς τροχούς.

ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΗ  AΝΕΜΗ ΣΕΙΡΑ SV

 

Διατίθεται από 1 έως 2ανεξάρτητες ρυθμιζόμενες βασεις περιστροφής πλευρικά για πομπίνες εως 400Kg. Είναι εξοπλισμένα με ένα ρυθμιζόμενο ελαστικό φρένο για την αποφυγή ακούσιου ξετυλίγματος του σύρματος. Σασί υπερβαρέως τύπου και προσάρτηση 3 σημείων στο τρακτέρ.